Forum dla każdego nastolatka :)
Okres jesienny jest głównym powodem niszczenia się włosów Rozdwojone i suche końce nie wyglądają ładnie. Każda z nas chce przecież mieć piękne i lśniące włosy. Jak o nie zadbać? W moim przypadku to błędne koło. Obcinając zniszczone końce co miesiąc nie dopuszczam do rośnięcia włosów, a przecież je zapuszczam... Używam odpowiednich kosmetyków i nic. Boję się, że kiedy urosną będą bardzo mocno rozdwojone i będzie trzeba je obciąć, a więc tu pojawia się problem. Dobrym rozwiązaniem jest Garnier Fruktis. To sprawdzony szampon po którym włosy są w rewelacyjnym stanie. Odbudowane od wewnątrz i lśniące na zewnątrz. Bardzo dobrze odżywia włosy, polecam. Każdy znajdzie odpowiedni szampon dla siebie, z tej serii. Do tego jest masa odżywek, od koloru do wyboru. A wy jak dbacie o włosy? Piszcie
Nie to nie była reklama. Wyraziłam swoje zdanie na temat tego produktu, oceniłam, opisałam i poleciłam. Nie używałam zwrotów "Kup dziś po atrakcyjnej cenie!". Więc widzę różnicę, a po za tym nie miałabym prawa do reklamy i zdaję sobie z tego sprawę. Wypraszam sobie...
Świeżo Upieczony
Mi jakoś specjalnie końcówki się nie rozdwajają
Teraz w okresie zimowym, myję co 2 dni, ale w lato muszę codziennie Mama to już się wkurza za to
Używam różnych szamponów. Najbardziej spodobał mi się Timotei do włosów blond. Ładnie podkreśla kolor, a nawet rozjaśnia trochę włosy.
Różne szampony- Pantene, też dobre.
Ale na zimę poleciłabym bardziej jakieś szampony stworzone specjalnie na tą porę roku (np z Oriflame)...
Świeżo Upieczony
Nieźle Ja sama boję sobie ścinać, więc do fryzjera chodzę
Ale kiedyś cięłam, raz dobrze wychodziło, raz źle
Teraz czasami jakiś kosmyczek sobie obetnę
A jak sobie grzywkę obcięłaś? Na prosto, ukos czy jakoś inaczej?
Nie da się ukryć, że odpowiednia pielęgnacja avon jest ważna... Dlatego przede wszystkim powinniśmy precyzyjnie dopasować do swoich włosów właściwe kosmetyki... Dlatego warto przyjrzeć się danym produktom, przetestować je - bo są różne. Jedna wysuszają, a inne nawilżają.... Różnorodna jest ich specyfika.